PEĐA ZNA ZNANJE / Riječ legende: 'Hrvatska je bila fantastična'

Image

'Iskreno, ugodno sam iznenađen igrom hrvatske reprezentacije na europskom prvenstvu. Hrvatska je ostvarila fantastičan utisak i tijekom cijelog turnira je igrala izuzetno dobro', komentirao je Predrag Mijatović.

19.6.2012.
15:19
VOYO logo

"Hrvatska javnost može biti zadovoljna nastupom na Euru", izjavila je u razgovoru za Hinu bivša zvijezda Real Madrida i reprezentacije bivše države.

Predrag Mijatović je na Euru, baš kao i njegov veliki prijatelj Davor Šuker, član posebne UEFA-ine komisije koja nakon svake utakmice bira najboljeg igrača utakmice, a pozorno je pratio igre hrvatske reprezentacije. Posebno su mu se svidjela dvojica igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve hrvatske igrače dobro poznajem i pratim. Pletikosa je cijeli turnir bio sjajan, a Modrić je lider i mozak ekipe, no vrlo je važno što se odlično slaže s ostalim igračima. Vaša ekipa odlično funkcionira kao momčad, što je vrlo bitno na ovakvim natjecanjima. Bilić je napravio odličan posao i ova ekipa ima budućnost", izjavio je Mijatović dodavši da je "Hrvatska branila čast Balkana na ovom prvenstvu".

Image

Predrag Mijatović Predrag Mijatović

Bivši igrač Partizana, Budućnost, Reala, Valencije, Fiorentine i Levantea okrenuo se budućnosti, skorašnjim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine u kojima će Hrvatska igrati u skupini sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to teške kvalifikacije i za Hrvatsku i za Srbiju. Samo prvi ide direktno na SP i bit će vrlo neizvjesno. Nadam se kako ćemo vidjeti dobar nogomet bez incidenata i problema".

Na pitanje ima li predsjedničkih ambicija kao njegov prijatelj Šuker, Mijatović se nasmijao i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj život je sada vezan za Španjolsku i tu sam uvijek ako treba nekome pomoći. Bilo kojem savezu s prostora bivše države, pa tako i HNS-u. Davor Šuker je moj veliki prijatelj i vjerujem kako će posao predsjednika HNS-a obaviti na najbolji mogući način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo