održano 80-tak različitih manifestacija diljem Međimurja / Rezime Dana Međimurske županije uz izložbu fotografija Miroslave Novak

Image
Foto: emedjimurje.hr

Predstavnici Međimurske županije u čakovečkoj Scheierici rezimirali su aktivnosti u prigodi ovogodišnjeg višednevnog obilježavanja Dana međimurske županije i Spomendana na Zrinske i Frankopane te 450. obljetnice Sigetske bitke.

10.5.2016.
13:05
emedjimurje.hr
VOYO logo

U deset dana održano je 80-tak različitih, od gospodarskih, kulturnih do sportskih manifestacija diljem Međimurja, a središnji događaj bila je svečana sjednica Skupštine Međimurske županije u atriju Staroga grada Zrinskih u Čakovcu, kazao je tom prigodom međimurski župan Matija Posavec.

Sve je realizirano domaćim snagama, nastavlja Posavec, za što su zaslužni brojni Međimurci koji su svoje slobodno vrijeme, energiju i entuzijazam ugradili u organizaciju te manifestacije na čemu im svesrdno zahvaljujem . Ovogodišnji Dani Međimurske županije koštali su 120 000 kuna, odnosno 1500 kuna po manifestacije, napomenuo je Posavec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Scheierici je predstavljen i kratki film o deset Dana obilježavanja Dana Međimurske županije, a otvorena je i izložba fotografija Miroslave Novak, fotografkinje portala eMeđimurje, koja je objektivom svojeg fotoaparata zabilježila mnogobrojna događanja i to predstavila javnosti.

Više o izložbi i filmu pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo