GRADONAČELNIK I PREDSJEDNICA /

Rekla je da bi mu nosila kolače u zatvor! Bandić objavio fotografije: 'U ugodnom društvu...'

Image
Foto: Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba

'U ugodnom društvu s predsjednicom', napisao je Bandić u statusu uz fotografije

5.12.2019.
21:48
Facebook/Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pohvalio se na svom Facebook profilu fotografijama s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović u njezinom uredu na Pantovčaku. 

"U ugodnom društvu s predsjednicom", napisao je Bandić u statusu uz fotografije. Ovaj susret je zanimljiv jer je prije nekoliko dana Grabar-Kitarović doživjela kritike zbog izjave da "ako Bandića osude, ja ću mu u zatvor nositi kolače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Svatko je nevin dok mu se ne dokaže krivnja" 

Predsjednica je to kazala prije nekoliko dana u intervju Media Servisu kada su je upitali kako komentira kritike na svoje pjevanje na rođendanu Milanu Bandiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje,onda mora biti toliko korektna da ostane ono što jest.

"Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno", rekla je predsjednica.

"To nisam zaslužio"

Bandić se jučer naljutio kada su ga novinari pitali koji mu je najdraži kolač, aludirajući na tu izjavu. "Molim na kulturu dijaloga, razgovarate s institucijom gradonačelnika i molio bih vas da se međusobno poštujemo, a ne da me zafrkavate. Bit ću blag, nemojte ići na tu razinu, to nisam zaslužio i pozdravite urednika", rekao je Bandić.

Odbio je odgovoriti na pitanje o tome koliko je njegova stranka pomogla predsjednici u prikupljanju potpisa za kandidaturu, kazavši "da ne može govoriti o stranci u prostorijama Grada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo