kampanja već počela / Puljak prošetao s Ivoševićem po centru Splita i poručio: 'Mi se ne bojimo svojih sugrađana'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Na Rivi bio i Kerum te poručio za Puljka: 'Ne interesira me hoću li pobijediti, misija mi je da raskrinkam licemjernog Puljka i zamjenika koji je fašista, šovinista, postoje dokazi'

2.4.2022.
12:56
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je Ivica Puljak objavio da odlazi s mjesta gradonačelnika Splita, što znači zapravo novi izbori za taj grad, danas je s u društvu Bojana Ivoševića, zbog kojeg je i podnio ostavku, prošetao splitskim središtem. 

Razgovarao je sa Splićanima u Marmontovoj ulici, poslušali njihove probleme, predizborna kampanja je za Puljka, čini se već počela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je odgovorio i na pitanje novinara, pa je Ivošević dao mišljenje smatra li da će njegova optužnica opteretiti Puljka. 

"Ništa što građani izaberu ne može opteretiti građane", rekao je. Naknade, kaže, neće nastaviti primati kao dogradonačelnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
u akciji /

FOTO Dok je davao izjavu za medije, Puljak snimio ženu koja je pala na pod. Otrčao je i podigao je

Image
u akciji /

FOTO Dok je davao izjavu za medije, Puljak snimio ženu koja je pala na pod. Otrčao je i podigao je

Na ulice Splita izašli su, rekao je Puljak, kako bi čuo sugrađane što misle o njegovu radu.

"Mi se ne bojimo svojih građana. Mislim da nijedan političar to nije napravio, da kad se dogodilo da u jednom gradu postoje politički prijepori, da izađemo i pitamo 'dragi građani, što vi mislite?' To je vrhunac demokracije", rekao je Puljak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na splitskoj Rivi bio je Željko Kerum. Nije štedio riječi ni za Puljka, ali ni Ivoševića. 

"To što je rekao da je Split, da je katolička crkva, Hrvatska, to je sramota za sve one koji razmišljaju one nedjelje koji idu glasovati. Takav čovjek ne zaslužuje da živi na ovome tlu u Splitu i Hrvatskoj. Ako pljuješ po Splitu, a želiš biti vlast, to je sramota onoga koji daje glas. ako pobjede to je žalosno za ovaj grad i državu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mene interesira Split, moja država i moja djeca. Želim da se moja djeca odgajaju i izrastaju u miru, ljubavi i slobodi, da im netko truje mozak da je Split, da je Hrvatska primitivna, onda onaj tko će dati takvom čovjeku glas neka razmisli kome daje glas. Ne interesira me hoću li pobijediti, misija mi je da raskrinkam licemjernog Puljka i njegovog zamjenika koji je fašista, šovinista, postoje dokazi, davao je izjave. Moja je misija da biračima kažem o kojem se čovjeku rade. Mene to ne interesira, netko mora stati protiv toga", kazao je.

Kazao je da većina neće dati ostavke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam slučajno dobio nagradu Cicerona 2009. Da nisam burno reagirao vijećnici bi naivno potpisali što Puljak traži. Nitko neće dati ostavku. Ako je najavio ostavku, nek ju da, neka idu izbori za gradonačelnika. Uvjeren sam da laže da će oni dati ostavku jer da je bio čovjek koji predstavlja plemeniti grad onda bi dao ostavku onog trenutka kad je to rekao", kazao je Kerum. 

Kazao je i da je Ivošević uzrokovao krizu, te da ga se Puljak nije htio riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo