POSLJEDICE ELEMENTARNIH NEPOGODA /

Pukotina na kući mještanina Kostajnice natjerala na život u štali, a ona u Prnjavoru Čutnićkom sve više uznemirava mještane

Image
Foto: RTL/Boris Mišević

Ekipa RTL-a se trenutno nalazi na terenu i donosi najnovije informacije o stanju u Hrvatskoj Kostajnici i Prnjavorom Čuntićkom

16.3.2018.
16:08
RTL/Boris Mišević
VOYO logo

Na kućama oko Hrvatske Kostajnice pojavile su se pukotine na kućama. Jedna od njih nalazi se i na kući Milana Suzića smještenoj na brdu Djed iznad Hrvatske Kostajnice. Suzić je zbog pukotine bio primoran preseliti se u štalu, a u razgovoru s reporterom RTL-a rekao je kako u kuću ne ulazi te da u nju utrčava po stvari jer se boji urušavanja. 

Policija je Suziću savjetovala da ne ide u kuću dok se ne naprave procjene. Zbog stvaranja klizišta u Hrvatskoj Kostajnici je urušeno sedam kuća, a među njima je i kuća obitelji Orlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj je zajedno s dvoje djece, 2-godišnjom Alisom i 9-godišnjim Abdulahom, u posljednji tren spasila živu glavu. Prema informacijama našeg reportera, obitelj se sada nalazi u hotelu, a njihova djeca su još uvijek pod velikim od stresom zbog proživljenog šoka. 

Osim na području Hrvatske Kostajnice, velika pukotina pojavila se i u Prnjavoru Čuntićkom, zaseoku nedaleko Petrinje u kojem živi 45 ljudi. Ekipa RTL-a se trenutno nalazi na terenu i večeras u RTL-u danas donosi najnovije informacije o pukotini, a u razgovoru s mještanima doznaje kako su u strahu zbog novonastale situacije s obzirom da je pukotina na tlu nastala prije nekoliko dana te da se svakim danom povećava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo