Ministarstvo gospodarstva / Prvo je sedam tjedana padala pa onda porasla: od utorka vjerojatno ponovan pad cijena goriva!

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

To je ponovno smanjenje cijena nakon što su prošli tjedan goriva, poslije sedam tjedana uzastopnog pada cijena, poskupjela i to benzini 29, a dizelska goriva za 34 lipe po litri

14.9.2015.
16:09
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Cijene motornih goriva od utorka bi mogle pasti - benzina za oko 6 lipa po litri, a dizela za oko 7 lipa, izvijestili su u ponedjeljak iz Ministarstva gospodarstva.

"Prema današnjim izračunima, od utorka će doći do pada cijena motornih goriva. Tako bi, prema izračunu Ministarstva gospodarstva, benzini mogli pojeftiniti oko 6 lipa po litri, dok bi dizelska goriva mogla pojeftiniti oko 7 lipa po litri", kažu u Ministarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je ponovno smanjenje cijena nakon što su prošli tjedan goriva, poslije sedam tjedana uzastopnog pada cijena, poskupjela i to benzini 29, a dizelska goriva za 34 lipe po litri.

Iz Ministarstva napominju kako je tržište naftnih derivata u Hrvatskoj slobodno te kako nove cijene ovise prvenstveno o odluci trgovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također podsjećaju da je jedino službeno mjesto s točnim cijenama motornih goriva svih benzinskih postaja u Hrvatskoj na portalu i aplikaciji o cijenama goriva Ministarstva gospodarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo