ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ / Provjerili smo što se za djecu tijekom praznika nudi u Zagrebu: Od klizanja do skijanja!

Nešto pažljivija potraga može vas odvesti do velikog broja besplatnih sportova

25.12.2018.
21:30
VOYO logo

Mnogo je aktivnog odmora za djecu organizirano na zagrebačkom području, posebno sportskih aktivnosti.  Najveći naglasak stavlja se na klizanje, sanjkanje i skijanje. Za neke aranžamne potrebno je izdvojiti i do 1500 kuna, no nešto pažljivija potraga može vas odvesti i do velikog broja besplatnih sportova.

Mnoštvo roditelja s djecom uputili su se na najveću zagrebačku atrakciju - klizalište na Tomislavcu. Iako su se svi zabavljali, najsretniji su bili oni koji sutra ne moraju u školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji koji su danas izveli djecu na otvoreno nadaju se da će im djeca brzo zavoljeti ovakvu rekreaciju. A kako bi se što prije naučilo klizanje ili uvijek popularno skijanje, organizirane su i razne zimske škole.

One za skijanje s radom počinju već na blagdan Svetog Stjepana. Za četiri dana ovakve škole na Sljemenu roditelji će trebati izdvojiti gotovo 1.600 kuna. Osim obuke u paket je uključen najam opreme i ručak vašeg djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pohađanje ovakve školice u susjednoj Sloveniji cijene se penju na čak 2.500 kuna. No, zašto bi se išlo u inozemstvo kad razni sadržaji postoje i u Hrvatskoj - i k tome besplatni.

Učlanjenjem u Hrvatski športski savez otvara se lepeza besplatnih sportova diljem Zagreba, od klizanja, preživljavanja u prirodi, plivanja, mačevanja i tako redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj škole za zagrebačku je djecu označio i početak aktivne sezone sanjkanja. Zbog umjetnog snijega u takvim se prizorima za sada može uživati samo na Sljemenu i Cmroku, no dolaskom nižih temperatura i to bi se trebalo promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo