projekt odvodnje, zbrinjavanja i pročišćavanja / Projekt vrijedan više od 30 milijuna kuna za gradnju kanalizacije

Image

U petak su u prostorima Međimurskih voda d.o.o. u Čakovcu, potpisani Ugovori o gradnji kanalizacijskih sustava u dijelu središnjeg i gornjeg Međimurja. Riječ je o novom projektu koji se sufinancira sredstvima Europske unije, a dio koji otpada na Grad Čakovec, odnosno naselja Žiškovec i Slemenice, vrijedan je oko 10 milijuna i 200 tisuća kuna.

22.1.2016.
15:20
VOYO logo

Sredinom prošle godine Međimurske vode zajedno s Gradom Čakovcem i općinama Strahoninec, Pribislavec i Sveti Juraj na Bregu, na natječaj koji je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede za dodjelu bespovratnih europskih sredstava iz Kohezijskog fonda za provedbu investicijskih projekata koji se odnose na manje dijelove javnog vodoopskrbnog ili kanalizacijskog sustava, prijavile su projekt dovršetka gradnje kanalizacijskih mreža na području navedenih jedinica lokalne samouprave.

Projekt je prošao, ukupno je vrijedan 30.536.526,00 kuna bez poreza na dodanu vrijednost, a rok završetka je kraj ove godine. Udio europskih sredstava je 68 posto, 10 posto osiguravaju jedinice lokalne samouprave, a ostatak Hrvatske vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo