stravičan trenutak / 'Prizor koji smo zatekli nemoguće je sanjati i u najstrašnijim snovima': vukovi pored Imotskog raskomadali psa u trenu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što je pas odšetao od svog vlasnika nedaleko od zaseoka Šimundića u općini Lovreć, vlasnik je ubrzo začuo cviljenje u šumi

12.1.2018.
22:47
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Kada je tog jutra Ljubo Frankić s djecom i njihovim ljubimcem, šestogodišnjim istarskim goničem, krenuo u ranojutarnju šetnju, nije ni slutio što će se dogoditi, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, nakon što je pas odšetao od svog vlasnika nedaleko od zaseoka Šimundića u općini Lovreć, vlasnik je ubrzo začuo cviljenje u šumi. Nažalost, vukovi su u samo nekoliko minuta raskomadali ljubimca obitelji Frankić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo čuli da se nešto čudno događa sa životinjom, odmah smo krenuli u potragu. Budući da je pas imao čipiranu ogrlicu, vrlo brzo smo ga pronašli. Prizor koji smo zatekli nemoguće je sanjati i u najstrašnijim snovima. Raskomadani dijelovi tijela odavali su svu užas koja se tu, u samo nekoliko minuta, dogodila. Nema sumnje da je to djelo više vukova, koji već dulje vrijeme haraju tim područjem", tvrdi Ljubomir Frankić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo