TAMNA STRANA UCIONICA / Prijetio uceniku busilicom, a ravnatelju nozem, na satu smrka secer i brije noge

10.5.2015.
8:29
VOYO logo

No, ono sto je zamisljeno kao tajna komunikacija izmedu skole i roditelja odnedavno je postalo javno dostupno na Facebook stranici "Dnevna doza e-Dnevnika" koja otkriva pravo stanje u hrvatskim ucionicama za koje je malo reci da je sokirajuce, pise Novi list.

Naime, Facebook stranica na koju ucenici iz svih krajeva Hrvatske anonimno salju svoje "pothvate" iz skolskih klupa koje su kao opaske u e-Dnevnicima zapisali njihovi nastavnici otkriva tamnu stranu hrvatskih ucionica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje podvizima

U vrlo kratkom vremenu stranica je priskrbila vise od 37 tisuca poklonika ciji broj svakodnevno rapidnom brzinom raste, a glavni akteri koji objavljuju svoje podvige natjecu se cija ce opaska u e-Dnevniku biti gora i sokantnija.

Jedan od nastavnika tako je napisao "Nakon sto je neprestano pricao na satu ucenik je poslan ravnatelju i zatim prijetio ravnatelju da ce ga izbosti nozem", a samo dan ranije tom je istom uceniku zabiljezeno "Uceniku prijetio busilicom", dok je drugi profesor nekom drugom hrvatskom skolarcu zapisao "Govori uciteljici da je glupa, uzima stolicu i baca je kroz prozor i ne zeli otici ravnatelju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da neki ucenici zaista nemaju granicu, pokazuju i opaske poput onih da se na satu smrce secer i briju noge.

"Ucenik ne zeli izaci na plocu jer kaze 'matematika je kao kineseki film bez prijevoda", jedna je od opaski uciteljice matematike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo