'od istoka do zapada' / Prija stigla u Zagreb pa objavila selfie s mamom. Večeras prvi od pet koncerata: 'Od danas živimo ovdje'

Image
Foto: Aleksandra Prijović/Instagram

Popularna pjevačica pozirala je s majkom Borkom uoči prvog od pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni

1.12.2023.
11:56
Aleksandra Prijović/Instagram
VOYO logo

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović uoči prvog od pet rasprodanih koncerata doputovala je u Zagreb. Na Instagramu je s pratiteljima podijelila fotografiju iz zagrebačke Arene.

Na fotografiji je pozirala s majkom Borkom Mihajlović. Inače, majka Borka je također pjevačica narodnih pjesama, a pjevačica je bila i Aleksandrina baka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Aleksandra Prijovic/Instagram/Screenshot

Veliki nastup o kojem Hrvati bruje već mjesecima u sklopu je Aleksandrine turneje 'Od istoka do zapada'. Mlada regionalna zvijezda ima mnoge hitove poput 'Testament', 'Senke' i 'Legitimno' koji broje milijunske preglede na glazbenim platformama.

Društvenim mrežama već tjednima kruže ponude za preprodaju karata, ali i nakon petog rasprodanog koncerta, mnogi nisu uspjeli ugrabiti svoju. Pjevačici su na ovakvom uspjehu čestitali mnogi kolege i poznate osobe, a u objavi četvrtog nastupa u Areni Zagreb na Instagramu je napisala: "Hvala vam za ljubav, odužit ću vam se cijelim srcem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandrin suprug Filip Živojinović u Zagreb je došao dan ranije sa 70 članova produkcijske ekipe, prenosi Blic.rs. Noćas su kamere srpskih medija zabilježile poljubac bračnog para. Svojim objektivima zabilježili su i prizore sa sinčićem koji je pjevačicu cijelo vrijeme držao za ruku.

"Od danas živimo u Areni Zagreb", objavili su organizatori koncerta na Instagramu. Prije tjedan dana pohvalili su se u objavi riječima: "Zajedno smo oborili rekord, postavili nove standarde! Zajedno ćemo slaviti čak pet dana!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Neki to vole vruće' o popularnosti, grudnjacima i 5 Arena Aleksandre Prijović: 'To ne bi uspjela ni Madonna'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo