VEČER ZA PAMĆENJE / Premijer u izdanju u kakvom ga nikada nismo vidjeli. Iz prvog reda se čulo: 'Vidi Travoltu!'

Standardni plesovi premijeru puno bolje leže od narodnih kola

7.12.2019.
19:08
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković u petak navečer dao si je oduška i otpustio kočnice. Sav stres oko štrajka, situacije u stranci i skorim predsjedničkim izborima otpustio je - plešući. Na molbu jedne dame iz publike s njom je zaplesao pred punim Domom sportova na koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade.

Premijer u izdanju u kakvom ga nikada nismo vidjeli. Iz prvog reda se čulo: 'Vidi Travoltu!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavama svjedoka jedna od obožavateljica klape Intrade, a očito i premijera Andreja Plenkovića, zamolila ga je za ples, a on ju je džentlmenski nakon pjesme otpratio do mjesta.

''Odličan potez za ovo što mu je došla. Žena ga pita, ja govorim, dapače. Pogleda me, ja mu namignem i on se digne. Čovjek je pametan. Vidite koje poteze radi u državi. Zašto? Da je on napravio kontra neku reakciju, zvižduci bi bili. Dapače, ovacije, pljesak, oduševljeni svi. Jučer je bila večer za pamćenje'', smatra organizator koncerta Zvonimir Sunara Suki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na pitanje kako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović reagirala na ples premijera Andreja Plenkovića, Sunara Suki odvraća: ''Sjajno. Kaže, vidi, Suki, kako on dobro pleše! Vidi, zna sve ove! Pa normalno, ja govorim, on je svjetski, europski čovjek. Odlično, oduševila se, kaže, vidi, vidi, vidi!''.

Samo jednom prije ovog premijer se javno okušao u plesu i to prošle godine na Vinkovačkim jesenima. No, standardni plesovi premijeru puno bolje leže nego narodna kola.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo