SVI JEDVA ČEKAJU POLUFINALE / Premijer Orešković večeras će biti u kockicama: ekskluzivno nam je otkrio i kakav je navijač!

Nakon nestvarne pobjede nad Poljacima, naši Kauboji nezaustavljvo kreću po svoje prvo europsko zlato. Večeras put do finala traže preko Španjolaca, a s obzirom na pozitivnu energiju koju im šalje cijela Hrvatska, čini se da imaju i ekstra igrača! Večerašnji sraz gledat će i poznata lica s društvene scene, a kockice će navući i sam premijer! Kakav je kao navijač, otkrio je ekskluzivno Ružici Đukić

29.1.2016.
16:45
VOYO logo

Možemo li napokon do europskog zlata? Nakon rapsodije protiv Poljske u režiji, kako kaže izbornik Babić, Gospe, Isusa i velečasnog Suca - jasno nam je da možemo sve! Cijela zemlja danas diše za kauboje pa i novopečeni premijer Tim Orešković. Spremio je za večeras sve potrebne rekvizite.

"Bit ću s prijateljima večeras pa ćemo zajedno gledati utakmicu - bit ćemo u kockicama", otkrio je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijsko i svjetsko zlato već se sjaje na njihovim vitrinama. Vrijeme je da padne i Europa. Vrijeme je za rukomet koji Kauboji igraju sa srcem. A kad tako igraju, nepobjedivi su.

"Koliko god se čini čudnim, ja sam vjerovao. To je sportsko čudo! Nisu mogli napraviti veću reklamu ni tisuće dipomata", kaže Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tekmu gledam doma s frendovima, dobivamo tri razlike Španjolce", prognozira HrvojeŠalković.

Čudo se u Krakovu već dogodilo, večeras će se, nadaju se svi, i ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim našim dečkim puno sreće i da daju sve od sebe, što znam da hoće. Cijela Hrvatska je uz njih. Optimist sam, vjerujem da će igrati kao što su do sada igrali. Bit će to uspješan i veliki dan za Hrvatsku", poručuje Orešković.

"Večeras gledam utakmicu u dobrom društvu sa sinovima", kaže Borna Rajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 14 milijuna kuna uloženo je na kladionicama diljem Hrvatske. Večeras će se gristi nokti pred televizorom. Svi će se nadati da je baš njihov listić dobitan.

Svi vjeruju pobjedu. I šalju dobru energiju put Poljske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako uđemo u finale, što vjerujem da hoćemo, ja ću biti u Poljskoj", najavio je premijer Orešković.

Idemo Kauboji! I večeras smo svi uz vas!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo