Milanović komentirao hdz-ovke prozivke za totalitarizam /

'Premijer nije ćaća, nije ni bog, a Karamarko nije neznalica, samo ga nije briga'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Premijer nije ćaća, nije ni bog, niti osoba koja drži nekoga u ruci, ali je najodgovornija osoba u državi', kazao je Milanović

6.10.2015.
14:01
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Zoran Milanović komentirao je danas u Rugvici priopćenje HDZ-a u kojem je ta stranka SDP optužila za totalitarizam te prozvala Milanovića zbog odbijanja sučeljavanja tijekom predizborne kampanje.

Image
za sve odgovoran jedan čovjek /

HDZ: 'U SDP-u su još uvijek ukorijenjeni recidivi totalitarizma u kojemu vođa Partije sve vodi'

Image
za sve odgovoran jedan čovjek /

HDZ: 'U SDP-u su još uvijek ukorijenjeni recidivi totalitarizma u kojemu vođa Partije sve vodi'

"Već pola godine ponavljam jedno te isto, a to je da je premijer najodgovornija osoba u zemlji. Premijer nije ćaća, nije ni bog, niti osoba koja drži nekoga u ruci, ali je najodgovornija osoba u državi", kazao je Milanović te dodao da je očito da Karamarka nije briga za neke stvari u državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tomislav Karamarko nije neznalica i nije da on nije pametan, ali ga nije briga. Htio je na vlast doći silom, a sada vidi da to tako ne ide", dodaje Milanović.

'HDZ se uspaničio da Hrvatskoj javnosti nudi kukavičje jaje'

Premijer je komentirao HDZ-ov poziv da se sučele dva tima, a ne dvije osobe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je namjerno tako rečeno i nema nikakve iskrenosti u tom prijedlogu. Timovi se ne mogu grupno sučeljavati", rekao je Milanović. 

U vezi s time dodao je kako građani putem televizija već mjesecima svaki dan gledaju ljude iz oba tabora. 

"Ova jučerašnja ponuda HDZ-a duboko je neiskrena i pokušaj da se izbjegne – ne ulični obračun nego sučeljavanje. Zato sam iskren od početka i jasan, a HDZ se uspaničio da Hrvatskoj javnosti nudi kukavičje jaje", poručio je.

'Gospodin Glogoški ili netko drugi, zašto ne, vidjet ćemo kome građani više vjeruju'

Premijer Zoran Milanović komentirao je danas najave da bi jedan od vođe prosvjeda u Savskoj 66, Đuro Glogoški mogao biti na listi HDZ-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Glogoški je hrvatski građanin i ima ista prava kao i ja, zašto on ne bi bio na njihovoj listi, zašto bih ja to komentirao. Nisam predsjednik HDZ-a, predsjednik sam SDP-a i neformalno vodim koaliciju 'Hrvatska raste'. Gospodin Glogoški ili netko drugi, zašto ne, vidjet ćemo kome hrvatski građani više vjeruju i što su naučili u zadnjih godinu dana, od pokušaja da se vlast zapravo preuzme batinom i plinskom bocom", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo