PREMIJER I PREDSJEDNICA UPUTILI ČESTITKU ZA BOŽIĆ: / 'Neka nam dobri duh Božića da ohrabrenje da nastavimo graditi prosperitetnu Hrvatsku'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Svim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj 2020 godini", navela je Grabar-Kitarović

24.12.2019.
12:04
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u utorak svim vjernicima u domovini i iseljeništvu božićnu čestitku zaželivši da Božić dočekaju kao blagdan radosti života u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima.

"Božić nam donosi darove dobrote, darežljivosti i ljubavi prema bližnjima, svojom vedrinom nas ohrabruje, budi optimizam i poziva na zajedništvo, stoga je ovo doba okupljanja u kojem dijelimo vrijeme i ljubav s našim obiteljima i prijateljima", priopćila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom ozračju dočekajmo Božić kao blagdan radosti života, s veseljem u nama samima, u pažnji prema potrebitima i posvećenosti jedni drugima. Budimo obzirniji, budimo tolerantniji i srdačniji i time pridonesimo da se u našem društvu svaki čovjek osjeća dostojanstveno, pozvala je.

"Svim vjernicima u Domovini i iseljeništvu želim sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj 2020 godini", navela je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković: 'Njegujemo vrijednosti obiteljskog zajedništva'

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u utorak Božićnu čestitku svim vjernicima u Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, zaželjevši da nam duh Božića bude ohrabrenje da nastavimo graditi prosperitetnu Hrvatsku, vodeći računa o dostojanstvu čovjeka, priopćeno je iz premijerova Ureda.

"Ususret radosnom kršćanskom blagdanu Božiću, s posebnom pažnjom njegujemo vrijednosti obiteljskog zajedništva, solidarnosti, razumijevanja i mira, koje su temelj hrvatskog društva. Neka nam svima duh Božića, blagdana mira i radosti, bude ohrabrenje da nastavimo graditi prosperitetnu zemlju vodeći računa o dostojanstvenom životu svakog hrvatskog čovjeka. Uime Vlade i osobno, svim vjernicima u Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić!“, naveo je u čestitci premijer Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo