donošenje odluke /

Povjerenstvo danas odlučuje jesu li Plenković, Marić i Ćorić bili u sukobu interesa

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Premijer je u Split otišao Vladinim zrakoplovom zbog predizbornoga skupa HDZ-a što nije neuobičajeno kada je riječ o službenom posjetu

8.12.2017.
8:37
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa održat će 202. sjednicu u 10 sati.

Na dnevnom redu je, između ostaloga, donošenje odluke o pokretanju ili nepokretanju postupka u predmetima  predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića te ministra državne imovine Gorana Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, premijer je u Split otišao Vladinim zrakoplovom, a boravio je tamo zbog predizbornoga skupa HDZ-a, održanoga prije lokalnih izbora.

Poziv su mu uputili povjerenica Vlade Republike Hrvatske za Grad Split Branka Ramljak te splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić. Zbog brojnih obaveza i zgusnutog rasporeda, predsjednik Vlade Plenković u Split je došao zrakoplovom što nije neuobičajeno kada je riječ o službenom posjetu, a što je razvidno iz upućenog poziva, komentirali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ministra Ćorića, Povjerenstvo je otvorilo predmet zbog toga što je konferenciju za novinare vezanu uz rad Ministarstva rada i mirovinskoga sustava održao u prostorijama HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo