prijetio Predsjednici /

Potvrdili optužnicu protiv Doleneca: 'Znam da je sve ispalo naopako, nikada u životu nikome nisam naudio'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Kad ga nisu spojili s predsjednicom, već mu rekli da se pismeno obrati, u očaju, je izrekao neke neprimjerene riječi, koju su imale prizvuk prijetnje

15.3.2018.
10:22
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Dragan Dolenc iz Koprivnice uhićen je nakon što je zaprijetio da će baciti bombu na KBC Rebro i zaklati liječnika, a sve iz očaja kako bi spasio svoju bolesnu kćer. Naime, prijetnju je izgovorio nakon što je nazvao ured hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović kako bi tražio pomoć za teško bolesnu kćer, a tajnica mu je rekla da pošalje dopis. Iako je Dolenc pušten na slobodu općinski sud u Koprivnici potvrdio je optužnicu protiv 44-godišnjaka.

"Nisam znao da je Općinski sud u Koprivnici potvrdio optužnicu protiv mene zbog navodne prijetnje, pa ne mogu to komentirati. Znam da je sve ispalo naopako, jer nikada u životu nikome nisam naudio niti bi to učinio", rekao je Dragan Dolenec za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dragan Dolenec, koji je zbog kćeri zvao Ured predsjednice, pušten da se brani sa slobode

Image

Dragan Dolenec, koji je zbog kćeri zvao Ured predsjednice, pušten da se brani sa slobode

Nakon kriminalističke obrade priveden je u Varaždin gdje mu je sutkinja istrage Županijskog suda odredila jednomjesečni istražni zatvor. No, nakon osam dana provedenih u zatvoru, pušten je da se brani sa slobode.

Roditelji djevojčice se nadaju kako bi uskoro trebao stići na Rebro i specijalista za Dječju kirurgiju iz SAD-a, dr. Eugene Minevich koji će obaviti rekonstrukciju mjehura. Potom bi djevojčica bila stavljena na listu čekanja za transplantaciju bubrega. Ujedno su zahvalni predsjednici koja je i sama posjetila djevojčicu u bolnici, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više:

>>Predsjednica posjetila malenu Vanesu: donijela joj poklon, osvrnula se i na incident s ocem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo