POTRESNA ISPOVIJEST ČOVJEKA U SAMOIZOLACIJI: / 'Na granici sam čekao 10 sati i do tada sam bio zdrav, sad me strah da sam obolio'

Image

U Hrvatsku je došao u subotu, nakon što je 10 sati čekao na granici u, kako kaže, nehigijenskim uvjetima.

16.3.2020.
12:44
VOYO logo

Muškarac koji je odlučio biti anoniman jer strahuje od stigmatizacije budući da se podigla histerija i panika zbog koronavirusa, za RTL Danas je progovorio o samoizolaciji koju uredno odrađuje iz svoje kuće narednih 14 dana.

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O situaciji u svijetu informirajte seOVDJE.

U Hrvatsku je došao u subotu, nakon što je 10 sati čekao na granici, kako kaže, u nehigijenskim uvjetima. "Do tog trenutka bio sam zdrav, ali sad strahujem da sam upravo pri određivanju samoizolacije obolio. Sustav ne funkcionira. Regulativa je potpuno nejasna", žali se i skreće pozornost na priličan apsurd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od granice do svoje kuće udaljene stotinama kilometara, s već određenom samoizolacijom, morao sam nekako doći... vlakom, autobusom i u tom trenutku nisam mogao ispuniti svoju zakonsku obvezu", otkrio je potreseni muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada kada je došao kući planira ispoštovati samoizolaciju, ali pun je kritika i detaljno ih opisuje te govori da ta mjera jednostavno - ne funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo