neidentificirani voajer /

Ponovno drama u paviljonu Studentskog naselja Stjepan Radić: nepoznati muškarac snimao studenticu pod tušem

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U četvrtom paviljonu Studentskog naselja Stjepan Radić ponovno se odvija prava drama, i to samo mjesec dana nakon što je u sobu jedne djevojke ušla kradljivica i pokušala joj ukrasti novčanik

23.3.2017.
14:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtom paviljonu Studentskog naselja Stjepan Radić ponovno se odvija prava drama, i to samo mjesec dana nakon što je u sobu jedne djevojke ušla kradljivica i pokušala joj ukrasti novčanik.

SLIČNI DOGAĐAJI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Studentica ulovila voajera na Lašćini: 'Predstavio se kao oftamolog pa rekao da će gledati u moju sobu'

Zadnji incident zbio se u tuširaoni ženskog kata paviljona kada je mlađi i zasad neidentificirani muškarac snimao djevojke koje su se tuširale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja prijateljica se tuširala, a netko je gurnuo mobitel ispod vrata. Dok ga je ona vidjela, vrisnula je i on je počeo trčati. Sva sreća da je pogledala dolje i vidjela kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to ni ne zna", ispričala je stanovnica doma za portal Srednja.hr.

Nadalje, Uprave kažu kako je netko izvana ušao te da postoji mogućnost da je bio neko vrijeme u paviljonu. Detektirali su da kroz glavni ulaz nije ušao s obzirom na to da su zaštitari došli u roku četiri minute. 

Policija je odmah obaviještena i zapisnik je napravljen, ali ostaje nejasno kako je ušao u paviljon. 

S drueg strane, postoji problem lijenosti u kojoj studenti skraćuju put ulaska ili izlaska iz paviljona tako što ostavljaju otvorena vrata požarnog puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem Facebooka je Studentski odbor upozorio studente da ne koriste požarno stubište te da ne ostavljaju vrata otvorena.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo