PONOVNO NA OKUPU / Ponekad se fikcija približi stvarnosti: zvijezde 'Zapadnog krila' u kampanji Hillary Clinton

Image

Nadahnuta životom u Bijeloj kući, serija 'Zapadno krilo' prikazivala je svakodnevni život fiktivnoga demokratskog predsjednika SAD-a i njegovih suradnika

22.9.2016.
12:45
VOYO logo

Glumačka ekipa popularne tv-serije "Zapadno krilo" angažirat će se tijekom vikenda na kampanji za, ovoga puta, stvarnu kandidatkinju za predsjednicu Sjedinjenih Država, Hillary Clinton

Grupa glumaca iz fiktivne demokratske Bijele kuće Richard Schiff, Allison Janney, Bradley Whitford, Dule Hill, Joshua Malina i Mary McCormack, koji su u seriji prikazivanoj od 1999. do 2006. igrali Tobyja Zieglera, C.J. Cregg, Josha Lymana, Charlieja Younga, Willa Baileyja i Kate Harper, pratit će demokratsku kandidatkinju za predsjednicu SAD-a u ključnome dijelu kampanje u Ohiju, sudjelovanjem na nekoliko skupova, izvijestili su iz Clintonina izbornog stožera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glumci će sudjelovati u kampanji na terenu te će biračima otkriti zbog čega oni podupiru Hillary Clinton te pozvati stanovnike države Ohija da se upišu na biračke popise kako bi mogli glasati i angažirati se u organizaciji svojih zajednica prije izbora u studenome", stoji u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadahnuta životom u Bijeloj kući, serija "Zapadno krilo" prikazivala je svakodnevni život fiktivnoga demokratskog predsjednika SAD-a (igrao ga je Martin Sheen) i njegovih suradnika. Serija prikazivana sedam sezona osvojila je tri Zlatna globusa i 26 Emmyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo