Pomaganje zajednici /

Pomoć najpotrebitijima: Ina donirala 120 tisuća kuna za klimatizaciju klinike na Jordanovcu

Image

Zahvaljujući Ininoj donaciji za vrijeme nesnosnih vrućina u protekla dva mjeseca klimatizirani su prostori u koje dolaze bolesnici s teškim respiratornim bolestima

6.9.2017.
13:24
VOYO logo

Uprava naftne kompanije Ine uručila je u srijedu donaciju od 120.000 kuna za klimatizaciju 15 prostorija jedinica intenzivnog i postintenzivnog liječenja i hitne ambulante Klinike za plućne bolesti na Jordanovcu, u sklopu KBC-a Zagreb.

Zahvaljujući Ininoj donaciji za vrijeme nesnosnih vrućina u protekla dva mjeseca klimatizirani su prostori u koje dolaze bolesnici s teškim respiratornim bolestima, koji teško dišu i iskašljavaju klice, izjavio je na prigodnoj svečanosti predstojnik Klinike Miroslav Samaržija, zahvalivši Upravi Ine što je ponovno "uskočila s donacijom" u izuzetno značajnom trenutku za Kliniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teški respiratorni bolesnici tijekom srpnja su se žalili bolničkoj upravi na velike vrućine, a Ina je pomogla klimatizacijom tih prostora, podsjetio je ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić.   

"Zamolio sam Upravu Ine da nam pomogne sredstvima kako bi se te važne prostorije klimatizirale, a boravak pacijenata u njima bio ugodniji, i Ina je u roku 10 dana riješila problem", istaknuo je Ćorušić  pozdravivši društvenu odgovornost kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjih deset mjeseci Ina je donirala KBC-u Zagreb oko 50.000 eura, kao niti jedna druga kompanija u Hrvatskoj, naglasio je Ćorušić.

U ime donatora na svečanosti je bio predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldott, koji je poručio kako je donacija Jordanovcu prva u nizu od sedam donacija koje će Ina do kraja godine uručiti bolnicama diljem Hrvatske.

"Pomaganje zajednici u kojoj djelujemo u samoj je srži Inina poslovanja, a ovo je prva od sedam donacija koje će Ina uručiti bolnicama do kraja godine, kako bismo pomogli onima kojima je najpotrebnije", rekao je Aldott.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo