brzo su ga otkrili, ali... / Policija zna tko je provalio u Ćelićevu kuću: Ne mogu do njega, već se 'sklonio' u Njemačku

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Doznaje se da se radi o muškarcu sa zadarskog područja koji nema previše veza s Karlovcem

18.1.2019.
20:37
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Policija zna tko je provalio u kuću Josipa Ćelića, zamjenika glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, doznaje KAportal. Policija je do te osobe došla na temelju videosnimke automobila koji su pratili. Počinitelj je navodno bio suvozač, i u tom trenutku policiji nije bio sumnjiv za ovo kazneno djelo. Kada su utvrdili vezu s provalom u Ćelićevu kuću, on je već bio u Njemačkoj, kamo se odlučio “skloniti”.

Doznaje se da se radi o muškarcu sa zadarskog područja koji nema previše veza s Karlovcem. Jednako tako, nema baš nikakve veze ni s policijskom jurnjavom po gradu za vozilom na koje su pucali iz službenog vatrenog oružja prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, policija je izvijestila da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit. Javnosti nije poznato o kojim bi se količinama ukradenih predmeta i novca moglo raditi. Istraga je i dalje u tijeku.

Podsjetimo, Ćelić u javnosti slovi za vrlo imućnog policajca, pa je lopov očito znao na čija vrata treba “pokucati”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo