na kriminalističkom istraživanju /

Policija uhitila napača koji je na Kvaternikovom trgu pretukao novinara Domagoja Margetića

Image

Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti znat će se sutra

16.12.2016.
22:22
VOYO logo

Napadača na novinara Domagoja Margetića, koji ga je u utorak u ranim popodnevnim satima na zagrebačkom Kvaternikovom trgu prvo napao verbalno, a potom i fizički  uhitila je zagrebačka policija, neslužbeno se doznaje u petak u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Kako se doznaje, policija je uhitila jednu osobu, koja je na kriminalističkom istraživanju, a ostale pojedinosti znat će se sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Margetiću je, prema njegovoj telefonskoj izjavi danoj HND-u, u utorak, prišao muškarac za kojeg je mislio da mu želi postaviti neko pitanje, ali mu je ovaj povikao da će ga "ušutkati". U nizu prijetnji navodno mu je rekao "nećeš ti meni više pisati" te ga je počeo tući.

Napadač, za kojega Margetić misli da bi mogao imati četrdesetak godina, ubrzo je pobjegao s mjesta napada. Na Margetićev poziv policija je došla na mjesto događaja, a pozvana je i hitna medicinska služba. Domagoj Margetić novinar je koji istražuje kriminal i korupciju u hrvatskom društvu te uređuje emisiju Necenzurirano na TV mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo