alkohol najčešći razlog / Policija u Zagrebu privela 11 maturanata, hitna intervenirala 20 puta

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Alkohol je bio i najčešći razlog za privođenje maturanata, uz korištenje pirotehnike te narušavanja javnog reda i mira, doznaje se iz zagrebačke policije

20.5.2015.
22:23
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Tijekom cjelodnevne proslave zavreštka srednje škole, popularne norijade, policija je u srijedu u Zagrebu privela jedanaest maturanata, a hitna pomoć imala dvadeset intervencija, najviše zbog pijanstva i lakših ozljeda.

Alkohol je bio i najčešći razlog za privođenje maturanata, uz korištenje pirotehnike te narušavanja javnog reda i mira, doznaje se iz zagrebačke policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna pomoć s dodatna dva tima cijeli dan dežura uz maturante. Intervenirali su jedanaest puta zbog pijanstva, sedam puta zbog lakših ozlijeda, dobivenih u padovima, tučnjavi i od petardi, a bio je i jedan slučaj žučnog napada.

U ZET-u zasad nemaju informacija o oštećenjima tramvaja i većim problemima vezanima uz proslavu maturanata, no službeno izvješće s terena očekuje se ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalna 'norijada' počela je u podne na Trgu bana Jelačića gdje se formirala povorka s oko pet tisuća maturanata koja je krenula na organiziranu proslavu na jezero Bundek. Tamo im se pridružilo njih još nekoliko tisuća.

Program na Bundeku završava u 22 sata, a nakon njegova završetka pojačat će se linije javnog gradskog prijevoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike