'Njezin je život ugrožen' / Policajka iz Gradačca traži zaštitu: Njezin odvjetnik otkrio u kakvom je odnosu bila s ubojicom

Image
Foto: Facebook

Hećimović tvrdi da njegova klijentica ne samo da ona nije odala Nizamino skrovište, nego da nije imala nikakve veze, osobito ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem

16.8.2023.
8:43
Facebook
VOYO logo

Nakon stravičnog ubojstva koje je potreslo Gradačac, sumnja se da je lokaciju preminule Nizame ubojici Nerminu Sulejmanoviću odala policajka Dženana Selimović, kojoj prijeti disciplinski postupak zbog toga što je navodno bila u vezi s osobom iz kriminalnog miljea.

Jutarnji list uspio je doći do prozivane Dženane. Dženana je odgovorila na poruku Jutarnjeg kazavši da ona sama na preporuku odvjetnika ne može govoriti te je umjesto nje izjavu dao odvjetnik Bakir Hećimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZA DJECU I RODITELJE /

Savjeti domaće stručnjakinje za bezbolan povratak u radnu rutinu i početak školske godine

Image
ZA DJECU I RODITELJE /

Savjeti domaće stručnjakinje za bezbolan povratak u radnu rutinu i početak školske godine

Hećimović tvrdi da njegova klijentica ne samo da ona nije odala Nizamino skrovište, nego da nije imala nikakve veze, osobito ne ljubavne, s Nerminom Sulejmanovićem.

"Ono što vam mogu reći je da moja branjenica, Dženana, nije imala nikakav kontakt s osobom koja je izvršila ova teška kaznena djela niti je imala bilo kakva saznanja o tome gdje se nalazila osoba stradala u ovom događaju. Istražni organi Tuzlanskog kantona u suradnji s tužilaštvom provode istragu protiv Dženane, ali znamo da nema nikakvih indicija da je ona imala bilo kakvu vezu s ubojicom. Policijska je službenica u Gradačcu, mjesto je malo i svatko svakog zna pa se tako zna i da je ona uzorna službenica protiv koje nikad dosad nije poveden disciplinski postupak. Tvrdimo da ona nije nikome dala nikakve informacije o žrtvi, niti je, uostalom, ona bila raspoređena na radno mjesto gdje bi raspolagala takvim podacima“, kazao je odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugrožen joj je život

Na društvenim mrežama se Dženanu poziva na "linč". "Neosnovano ju linčuju i mediji. Sve je to neosnovano do trenutka dok ne bude barem indikativnih dokaza da je uopće imala kontakt sa Sulejmanovićem. Pišu i da je pobjegla u Italiju, međutim ona je na godišnjem odmoru i 16. kolovoza će se redovno javiti u svoju Policijsku postaju Gradačac i redovno nastaviti sa svojim zadacima“, kazao je, dodajući da ako se uspostavi da nije imala nikakve veze s ubojicom, pokrenut će niz tužbi u njezinom interesu.

"Mojoj se branjenici prijeti životom i rano ujutro ću kontaktirati Tužilaštvo tuzlanskog kantona i zatražiti da dobije zaštitu 24 sata i to od strane pripadnika Državne agencije za istragu i zaštitu i to sve dok se ne utvrdi je li ona za bilo što odgovorna što joj se stavlja na teret. Njezin je život u ovom trenutku ugrožen“, rekao je odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, zbog objava na Dženaninom Facebook profilu koje su redom o zlostavljanju žena, u Gradačcu ima i onih koji vjeruju da je i ona bila jedna od njegovih žrtava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo