niz kaznenih djela /

Pokušao pregaziti policajce pa pobjegao s djecom: Zadraninu 'bogatog' dosjea prijeti 10 godina zatvora

Stari policijski znanac kojemu su se zadarski policajci suprostavili i pucnjavom, ipak je uhvaćen

3.12.2018.
19:13
VOYO logo

U samo jednoj noći provalio je na više mjesta, ukrao novac, automobil, motocikl, pokušao iznuditi novac i pregaziti policajce, a onda je s dvoje male djece uspio pobjeći u Zagreb.

No, stari policijski znanac kojemu su se zadarski policajci suprostavili i pucnjavom, ipak je uhvaćen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puna četiri dana je čovjek koji je u jednoj noći napravio čak 11 kaznenih djela bio u bijegu, a onda su ga interventni policajci zaustavili u subotu u zoru u Šaševi kraj Gline

Scenarij kakvog se ne bi posramio ni Hollywood počeo se "pisati" u kasnim noćnim satima na jednoj benzinskoj postaji u Zadru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

32-godišnjak je najprije je natočio gorivo u svoj automobil i onda pobjegao ne plativši. S ovoga mjesta je započeo svoj filmski bijeg

Policiji je poznat od ranije zbog krađe starog željeza, različitih provala, pokušaja da u bijegu iz provale pregazi ljude, ali i bijega iz zadarskog zatvora prije godinu dana. Ovoga puta automobilom je krenuo i na policajce

"U namjeri da zaštite svoj život i spriječe bijeg počinitelja, u pneumatike njegovog vozila ispalili su više streljiva nakon čega se isti s vozilom s tri oštećena pneumatika dao u bijeg", tumači Bore Mršić, voditelj Službe kriminalističke policije PU zadarske.

Provalio je te noći u trgovinu s elektroinstalacijama, u pekarnicu odakle je ukrao novac i dostavno vozilo. Trebao mu je novac za daljnji bijeg, pa se odlučio i na iznudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjegunac je u Bibinju pokušao iznuditi dvije tisuće eura od 31-godišnjeg Bibinjca. No, naravno, u Bibinju je naišao na tvrd orah.

Ukrao je potom skupi motocikl, ukrcao ga u u ukradeni automobil, pokupio svojih dvoje djece mlađih od 10 godina i krenuo bježati put Zagreba. Uz 45 kaznenih djela koje je ranije napravio te je noći kolekciji dodao i 11 novih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško ubojstvo u pokušaju na štetu policijskih službenika, teška krađa, krađe vozila i motocikla, pokušaja iznude i povrede djetetovih prava", dodao je Mršić. 

Samo zbog teškog pokušaja ubojstva policajaca može dobiti 10 godina ili dugotrajnu kaznu zatvora. Njegova supruga također se nalazi u zatvoru zbog provala. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo