HAK UPOZORIO VOZAČE / Pojačan promet u smjeru istoka, kod Bajakova kolona vozila od 6 km: Nesreća na Jadranskom mostu otežava promet

Image
Foto: HAK

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti Hrvatske. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski

24.12.2023.
21:59
HAK
VOYO logo

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru istoka (Lipovca), a kod graničnog prijelaza Bajakovo u smjeru Srbije kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 6 km, izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Brist vozi se otežano. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti Hrvatske. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomorskom prometu nema poteškoća.

"Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Mogući su odroni. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila. Povodom dolazećih blagdana i praznika za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju (osim na državnoj cesti DC1 i autocestama) bit će zabranjen promet", upozorio je HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Crni blagdani na cestama, motociklističke nesreće odnijele mlade živote:'Trebali bi svi biti malo oprezniji':

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo