HOĆE LI GA TO SPASITI? /

Pogledajte što je sve Kuščević promijenio u imovinskoj kartici! 'Tanji' je za 1,5 milijuna kuna

Od pokretnina prijavio je dva stara Mercedesa, Hondu i čamac

2.7.2019.
20:12
VOYO logo

Ministar uprave Lovro Kuščević poslao je značajne izmjene svoje imovinske kartice Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a one su i objavljene.

Primjerice, po novome je "tanji" za 1,5 milijuna kuna vrijednosti na svojoj vili s bazenom u Nerežišćima na Braču, koju iznajmljuje ljeti za 16 tisuća kuna tjedno. Također, umjesto šest milijuna kuna, sad ju je procijenio na 4,5 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ni to sve, povećana je ukupna površina te kuće s okućnicom. Umjesto 350 četvornih metara, kolika je sama kuća, sad su upisana 952 četvorna metra, što je površina cijelog zemljišta na kojem je kuća s dvorištem i bazenom.

Upisana je i jedna građevinska čestica, koje dosad nije bilo u imovinskoj kartici ministra. Radi se o čestici od 137 kvadrata koju je ministar procijenio na 35.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz navedeno, Kuščević već ranije ima prijavljeno da mu supruga od iznajmljivanja zarađuje 120 tisuća kuna godišnje, čeka još 1,4 milijuna kuna od prodaje zemlje, a on ima šumu vrijednu 150 tisuća kuna, šumu vrijednu pet tisuća kuna i vinograd vrijedan 50 tisuća kuna. Od pokretnina prijavio je dva stara Mercedesa, Hondu i čamac.

Cijelu imovinsku karticu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo