Podrška Stankoviću: Županica je trebala kupiti terenac, ceste su nam katastrofa

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel gostovala je kod Aleksandra Stankovića u Nedjeljom u 2.

11.11.2013.
10:27
VOYO logo

Na e-mail adresu komentari@portal.net.hr pristiglo nam je više komentara podrške HTV-ovom uredniku, upravo zato što je županicu "navukao na tanak led" propitivanjem moralnosti njene ljubavi prema limuzinama.

"Ovo nisu afere, ovo su klevete. To su ljudi koji ne opraštaju uspjeh, koji ne opraštaju investicije", branila se, prilično neuvjerljivo, svaljujući svoj loš imidž na oporbeni HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siromaštvo

Na pitanje je li plaćanje koncerta Miroslava Škore 50.000 kuna preskupo za županiju koja je treća po siromaštvu (po podacima Ekonomskog instituta), županica Lovrić Merzel je odgovorila da se građane njene županije vrijeđa da su među najsiromašnijima u državi.

E, pa neki su Siščani uvrijeđeni upravo njenim tvrdnjama da se ima para i da se ima čime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

G. Stanković ima moju stopostotnu podršku s obzirom na intervju s gospođom županicom. I ovaj put je piknuo u istinu, koju dotična, kao i njen suprug, pokušavaju sakriti.

Rajčice i jaja Gospodin Stanković je najjednostavnijim rječnikom sve rekao – 'Zar vi u tome ne vidite problem' i 'Zar ne mislite da tako podcjenjujete inteligenciju svih državljana'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Hrvati imaju kratkotrajno pamćenje i brzo zaborave sve grozote koje nam naši političari serviraju. Zaboravit će, nažalost, i ovu apsurdnu priču o kupnji Audija u iznosu od 430.000,00 kuna s PDV-om.

Ja se samo pitam gdje je glavnina osiromašenog hrvatskog naroda, zašto napokon ne digne glas i ne izađe na ulice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su građani Siska mogli ostavljati autiće (igračke) ispred ureda županice Lovrić, zar ne bi građani mogli ispred ureda ili stana premijera Milanovića, ministra Mrsića itd. ostavljati rajčice i jaja? Možda bismo ih ipak uvjerili da se povuku s funkcija.

Njegovan izgled treba čuvati Prvo bih htio zahvaliti G. Stankoviću na odličnoj emisiji. Prva stvar – pitanje je trebalo biti u vezi s Audijem. Ako je napravila sve po zakonu za nabavku Audija, kako ona kaže, je li napravila moralan čin s nabavkom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo, koliko je meni poznato, kada NETKO kupuje automobil na kredit ili leasing, značilo bi da jednostavno nema sredstava za kupovinu, pa se odlučuje na taj krajnje nepovoljan potez.

Ne bi mi bilo žao da novcem od poreznih obveznika kupuje automobil u cijelosti (ako ima sredstava u proračunu) i ako je neophodan za njezin prijevoz. U ovom slučaju mi građani plaćamo kamatu za njezinu uštedu, kako ona kaže. Ako se kamatama štedi, županice, dajte da ja dignem kredit na vaše ime pa da vi štedite za mene...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treće. Sisačke ceste su koma (gdje ih ima), ostalo su poljski putevi. Bolje bi bilo da si je kupila terensko vozilo da ne naruši svoj njegovani izgled, a na kraju i Audi 6.

Pozdrav iz 'bogatog Siska'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo