PLENKOVIĆ STIGAO U DAVOS: / Premijer se na Gospodarskom forumu susreo s izraelskim premijerom

Image
Foto: Vlada RH

Premijer Plenković svoj je sudjelovanje na Svjetskom gospodarskom forumu započeo sastankom s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom.

25.1.2018.
11:43
Vlada RH
VOYO logo

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković doputovao je u Davos gdje će danas i sutra sudjelovati na Godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma.

Posjet Davosu započeo je sastankom s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom, a tijekom dana sastat će se i s grčkim premijerom Alexisom Tsiprasom, nizozemskim premijerom Markom Rutteom, albanskim premijerom Edijem Ramom i ukrajinskim predsjednikom Petrom Porošenkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković će sudjelovati u dvije rasprave, na neformalnom okupljanju svjetskih lidera na temu "Stvaranje zajedničke budućnosti u podijeljenom svijetu", te u raspravi "Prozor mogućnosti za Europu", na kojoj će uz političke čelnike sudjelovati i predstavnici velikih tvrtki.

Za danas su predviđeni sastanci predsjednika Vlade s predstavnicima poslovnog svijeta kao što su šef Googlea za Europu te predsjednik Dogus grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski gospodarski forum neprofitna je organizacija osnovana 1971. sa sjedištem u Ženevi. Godišnji sastanak foruma održava se u Davosu, a ove će hgodine na njemu susdjelovati više od 3000 sudionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo