KAMPANJA PRIJE KAMPANJE / Plenković se primio lopate, Bernardić dao nevjerojatno obećanje, a Škoro zabrinut za kuću

Do službene kampanje ostalo je nešto manje od mjesec dana, no kao da nije

22.5.2020.
18:36
VOYO logo

Do službene kampanje ostalo je nešto manje od mjesec dana, no kao da nije. Premijer Plenković bio je na gradilištu u Varaždinskoj županiji, šef SDP-a Bernardić učvršćuje redove u Sisku, a Miroslav Škoro nakon što se riješio dijela svojih poslovnih udjela, kampanju je nastavio na OPG-u u zagrebačkoj Dubravi.

"Nadam se da neću morati prodati kuću"

Zašumili su javori i u zagrebačkoj Dubravi. Miroslav Škoro ih je zasadio i objavio da na izbore ide čistih i neopterećenih ruku, ujedno olakšan od udjela u svojim tvrtkama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja više s parkingom i sa softverskom firmom nemam ništa, nadam se da nećete ići tako daleko da ću morati prodati i kuću, ali i ako to bude potrebno, napravit ću sve što bude potrebno", kazao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. 

Plenković se uhvatio lopate

Lopate se uhvatio i premijer i šef HDZ-a koji je otvorio početak radova na školi u Svetom Iliji. U kojoj funkciji, Plenković kaže, one su neodvojive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, gospodine Ilija, znam da smo u vašem mjestu Svetom Iliji, ali ja zaista ne znam to", kazao je Plenković na pitanje koliko često je postavljao kamen-temeljac za neku školu u svom mandatu. 

Nevjerojatno Bernardićevo obećanje

Predsjednik SDP-a u obilasku sisačke izborne jedinice. I prije službene kampanje posve nevjerojatno izborno obećanje. "Od sad nadalje ja više neću komentirati do izbora 5. srpnja gospodina Plenkovića, nakon 5. srpnja više za to neće biti potrebno", rekao je Davor Bernardić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samo nekoliko minuta kasnije nije izdržao te dodao kako su Vlada i tandem Plenković-Divjak nesposobni donositi odluke. 

Svi komentirali Milanovića

Pokušao je Bernardić objasniti i izjavu svojega nekadašnjeg stranačkog šefa, sada predsjednika Republike da još razmišlja o tome hoće li na izbore. Za Škoru je to skandalozno, za Plenkovića znakovito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je to  jedna znakovita poruka za gospodina Bernardića kao i za birače ljevice", rekao je Plenković. 

"Želim reći da je predsjednik Republike ovom simboličnom gestom pokazao da je neutralan. Mislim da u HDZ-u nisu navikli da jedan predsjednik Republike može biti predsjednik svih građana RH", kazao je Bernardić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakva neutralnost! Glasovanje je građanska dužnost i obveza. Ja mislim da bi se to jutro trebao ustati ranije, obrijati, počešljati i prvi biti na izbornome mjestu i svojim primjerom pokazati kako se voli ova domovina", rekao je Škoro. 

Službena kampanja još nije ni počela, a već se puca iz svih oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo