PLENKOVIĆ PRED KAMERAMA POKAZAO NEGATIVAN TEST NA KORONU: / Bernardić: 'I ja ću se testirati jer je premijer visokorizičan'

Image

Bernardić: 'Nisam se dosad testirao, jer nisam bio u kontaktu sa zaraženim, ali nakon danas budem, budući da ću biti s Plenkovićem koji je visokorizična osoba'

29.6.2020.
20:18
VOYO logo

U RTL-ovom sučeljavanju dvojice šefova najvećih hrvatskih stranaka uoči parlamentarnih izbora 5. srpnja, prva tema debate bilo je testiranje na koronavirus. Čelnik SDP-a Davor Bernardić je rekao kako se još uvijek nije testirao ali da će morati jer se trenutno nalazi u studiju s visokorizičnom osobom, čelnikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

"Nisam se dosad testirao, jer nisam bio u kontaktu sa zaraženim, ali danas, budući da ću biti s Plenkovićem koji je visokorizična osoba, sigurno ću morati", rekao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da se okuražio Bernardić. Što se tiče testova, ja sam ih napravio 4, danas sam napravio zadnji", rekao je Plenković i pokazao u kamere test koji je negativan. Dodao je kako Bernardić može biti miran. Kaže da se testirao zbog toga jer je očekivao takvo pitanje a ne zbog toga što bi to trebalo napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi ste visokorizični do subote", dobacio je Bernardić pa dodao da mu je drago da je Plenković napravio test, ali da je još uvijek visokorizičan.

Plenković je kazao kako za njega vrijede ista pravila kao i za sve građane. “Osigurali smo da je Hrvatska pobijedila koronavirus”, rekao je Plenković. “Niste pobijedili koronavirus, imamo eksponencijalan rast”, rekao je Bernardić. Plenković je to negirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučeljavanje Andreja Plenkovića i Davora Bernardića možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo