Bitka za HDZ sve oštrija /

Plenković: 'Brkić je prvi zazivao koaliciju s HNS-om'; Jandroković: 'On je njegovao kult ličnosti!'

'Kult ličnosti njegovao je od 2012.- 2016. glavni tajnik Brkić. Tada je bio Bog i batina i svi su ga se bojali', kazao je Jandroković

10.2.2020.
9:50
VOYO logo

Aktualni predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, pri ulasku u središnjicu stranke, komentirao je kritike oponenata da nije dovoljno agilan kao predsjednik stranke.

"Ja sam puno agilniji od njih", poručio je Plenković stranačkim oponentima uoči potpisivanja obrasca za predaju kandidature za izbore u HDZ-u. Ne vidim, rekao je, da su nešto agilni", javlja reporterka RTL-a Damira Gregoret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U HDZ-u od danas teče rok za prikupljanje potpisa za kandidature na čelne funkcije u stranci. Danas će tu proceduru pokrenuti trojac Miro Kovač, Davor Ivo Stier i Ivan Penava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković: 'Brkić je bio Bog i batina i svi su ga se bojali'

O najavi kandidature Milijana Brkića za potpredsjednika HDZ-a i kritikama koje je iznio na račun Andreja Plenkovića oglasio se i Gordan Jandroković:

"Kult ličnosti njegovao je od 2012.- 2016. glavni tajnik Brkić. Tada je bio Bog i batina i svi su ga se bojali', kazao je Jandroković. 

Plenković je dodao:

"Ego je jedini pokretač alternativaca; Kovača, Stiera i Penave, a Brkić je prvi zazivao koaliciju s HNS-om", kazao je predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo