'Bilo je vrlo mirno' / Plenković o 'rešetanju' u Saboru: 'Oporba mi je djelovala kao neka razrijeđena kamilica'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Mislim da je bilo vrlo mirno u odnosu na neka ranija aktualna prijepodneva, rekao je Plenković na početku sjednice Vlade

25.4.2019.
10:26
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković na početku sjednice Vlade osvrnuo se na jučerašnje aktualno prijepodne u Saboru te se zahvalio ministrima na odgovorima koje su dali zastupnicima. 

"Mislim da je bilo vrlo mirno u odnosu na neka ranija aktualna prijepodneva. Čak mi je oporba djelovala kao neka razrijeđena kamilica. Čak niti u ovoj kampanji za Europski parlament nisu imali nekakvih preciznijih interesa o europskim temama, no to je sve u okvirima očekivanja", rekao je Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

Osvrnuo se i na stanje u brodogradilištima te rekao da će sljedećeg tjedna u Hrvatskoj boraviti predsjednik Uprave China Ship Building Corporationa i njegovi suradnici koji će posjetiti i Uljanik i 3. maj. "U ime Vlade poručujem Upravi, zaposlenicima i sindikatima da ovo što radimo, radimo u interesu tih brodogradilišta. Važno je da oni dolaze na temelju našim političkih razgovora s premijerom Lijem tijekom njegova boravka u Hrvatskoj", kazao je Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo