PLENKOVIĆ ODBRUSIO ŠKORI / ‘Treba nešto znati da bi se čovjek bavio politikom. Te floskule govore više o njemu nego o nama’

Image

‘Ne mogu vjerovati da je došao iz stranke koja se zvala Pametno. Niti je centar, niti je prepametno’, rekao je Plenković

28.5.2021.
11:47
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je danas od 10 sati na svečanosti otvorenja Središnjeg paviljona Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” u Sisku, nakon čega se obratio javnosti rekavši da je jako dobra vijest jer je gospodarstvo palo manje nego što se mislilo da će pasti.

“Podaci su ohrabrujući i to je na tragu naših očekivanja”, kazao je Plenković vezano za BDP i dodao kako se vidi da izlazimo iz krize. “Moj inicijalni komentar je pozitivan. Mnogi su očekivali da će taj rezultat biti slabiji od ovog koji smo danas čuli od DZS-a”, rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o Bojanu Ivoševiću koji je zgrozio javnost desnom rukom i antisemitskim porukama na društvenim mrežama rekao je da je to zastrašujuće. “Puljak koji se predstavlja kao centar je miljama daleko od centra. Razočaran sam njegovom bahatošću, arogancijom… Ne mogu vjerovati da je došao iz stranke koja se zvala Pametno. Niti je centar, niti je prepametno. Njegov zamjenik je sramota za Split.”

Image
MIHANOVIĆ O KANDIDATU ZA DOGRADONAČELNIKA: /

‘Ivošević je sramota Splita, pozivam ga da povuče kandidaturu’

Image
MIHANOVIĆ O KANDIDATU ZA DOGRADONAČELNIKA: /

‘Ivošević je sramota Splita, pozivam ga da povuče kandidaturu’

Sudjelovanje u kampanji

Komentirao je izjave Miroslava Škore kako je nedopustivo da premijer i predsjednik sudjeluju u kampanji, rekavši kako je potrebno nešto znati da bi se čovjek bavio politikom. “Mora znati nadležnosti. Kao predsjednik Vlade i stranke, ne samo da imam puni naslov, nego imam i obvezu sudjelovanja u kampanji. Da ne pomažem kandidatima to bi bilo bizarno i loše. Te floskule koje lagano odlaze u eter govore više o njemu nego o nama. Što se tiče predsjednika Republike, tu je u pravu. Predsjednik bi trebao biti neutralan, ali on je optrčao sve džepiće”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo