prometno u premijerovom uredu /

Plenković dobio dvije bolne 'košarice': Esih i Glasnović odbili dati potpise HDZ-u!

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

HDZ skupljanjem 76 potpisa za Jandrokovića želi izbiti posljednji adut iz Mostovih ruku, ali bez Esih i Glasnovića to se čini gotovo kao nemoguća misija

3.5.2017.
7:45
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Prilično prometno sinoć je bilo u uredu predsjednika Vlade. Brojni zastupnici stigli su kod Andreja Plenkovića koji ih je pokušao uvjeriti da je podrška HDZ-u u novoj krizi vlasti jedini logični potez. No, čini se kako je Plenković dobio dvije dosta bolne 'košarice'.

Naime, Bruna Esih i Željko Glasnović odbili su dati svoje potpise za GordanaJandrokovića kao novog predsjednika Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ skupljanjem 76 potpisa za Jandrokovića želi izbiti posljednji adut iz Mostovih ruku, ali bez Esih i Glasnovića to se čini gotovo kao nemoguća misija.

"Rekli smo da smo spremni podržati ministra Zdravka Marića i novog šefa Sabora iz redova HDZ-a, ali premijer nam nije htio zajamčiti da u novoj, presloženoj Vladi neće biti HNS-a, IDS-a i SDSS-a i zato nismo dali svoj potpis", rekla je Esih za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neimenovani izvori za isti su medij otkrili da je zbog ovih odbijenica Plenković postao vidno nervozan, a HDZ-ovci su nekim neodlučnim zastupnicima navodno čak govorili da će biti krivci ukoliko će Hrvatska morati na nove izvanredne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo