PISMO KOJE JE POTRESLO SRBIJU: /

"E pa dragi Aleksandre, došao je i taj trenutak..."

Image
Foto: Milijana Bajraktarević /Facebook

Težak život na Balkanu mnoge obitelji primora na odlazak u svijet.

19.1.2016.
19:58
Milijana Bajraktarević /Facebook
VOYO logo

"E pa dragi Aleksandre (srpski premijer Vučić op.a.), došao je i taj trenutak, pa reko' da te obavijestim, da odlazim iz zemlje. Prvo On, pa ja, pa djeca. Kako to obično biva... Ne znam koliko ti je važno gdje idemo, ali će to svakako biti zemlja u kojoj se vrednuje rad, cijeni poštenje, drži do obrazovanja i u kojoj ima reda i zakona", stoji u početku objave Milijane Barjaktarević.

Nadalje, 44-godišnjakinja navodi kako je zajedno sa svojim suprugom mislila da ne moraju biti "partijski ljudi da prežive".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili smo da nećemo morati davati reket kako nas ne bi opelješio svaki ljigavi inspektor. Mislili smo da ćemo poštenim radom s dvije plaće moći hraniti djecu. Nismo mislili da ćemo čekati sniženja u second-hand trgovinama da se odjenemo", nastavlja Milijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UHIĆENO 79 OSOBA: /

Srbija provodi veliku akciju protiv korupcije, pao i bivši ministar

Image
UHIĆENO 79 OSOBA: /

Srbija provodi veliku akciju protiv korupcije, pao i bivši ministar

"Zašto djeca jedva čekaju da napuste zemlju?"

Koliko je teško živjeti u Srbiji najbolje je opisala sljedećim riječima: "Ni na kraj pameti da nećemo moći pozivati ljude u goste jer nećemo imati čime ih dočekati. Ni u ludilu nismo mislili da trebamo piti antidepresive da bi nam život bio podnošljiviji".

Na kraju je zatražila od Vučića da joj objasni zašto je ona prisiljena otići u svijet i zašto joj djeca jedva čekaju da napuste zemlju.

"Molim te samo da mi kažeš zašto, jer zaslužujem od tebe bar toliko, jer nikad ni žvaku ukrala nisam, jer čitam srpske pisce, slušam srpske pjesme, jedem srpsku hranu, volim srpske slikare i znanstvenike. I molim te samo još, ako možeš, da mi objasniš kako onda to, od mene, srpske unuke, kćerke i majke, da moja djeca jedva čekaju otići odavde?", pita blogerka.

Kurir/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo