sastanak u Vladi /

Peruško i Weber došli u Vladu pa odbili odgovoriti na pitanje o čemu će razgovarati s premijerom

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Sjednica saborskog Odbora za gospodarstvo koja je trebala biti održana danas i na kojoj se trebao pojaviti izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško jučer je odgođena

5.4.2018.
14:00
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

U Vladu su prije nekoliko trenutaka ušli izvanredni povjerenik za Agrokoru Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber, izvjestili su reporteri RTL televije. 

Na novinarski upit zbog čega dolazi u Vladu, Peruško, kao i njegova zamjenica, nisu željeli odgovoriti. U Vladi su se zadržali sat vremena, a prilikom izlaska nisu željeli davati komentare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja se da su premijerom razgovarali o nagodbi o kojoj je ovih dana izvanredna uprava Agrokora pregovarala s vjerovnicima i dobavljačima Agrokora.

Podsjećamo, sjednica saborskog Odbora za gospodarstvo koja je trebala biti održana danas i na kojoj se trebao pojaviti izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško jučer je odgođena. Predsjednik Odbora Darinko Kosor ovu je odluku komentirao riječima da "nije imalo smisla da Peruško dođe pred zastupnike i kaže da će nacrt nagodbe biti gotov za tjedan dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Fabris Peruško direktorima Agrokovih kompanija prezentirao plan nagodbe: 'Bilo je super, svi su došli!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo