multifunkcionalne pećnice / Pećnice koje donose savršene rezultate: Electrolux pećnice će vam pomoći u pripremi svakog jela na višoj razini

Image
Foto: Electrolux

Vaši obroci sada mogu doseći savršenstvo, kao da su pripremljeni u vrhunskom restoranu

17.12.2021.
16:39
Electrolux
VOYO logo

Recept, namirnice i začini nisu jedini faktori koji utječu na rezultate vaših jela. Kvaliteta i performanse pećnice također utječu na okus, sočnost i hrskavost. Zato je Electrolux pećnice dizajnirao koje će vam pomoći u pripremi svakog jela na višoj razini. Jedna multifunkcionalna pećnica omogućit će vam da otkrijete i proširite svoje kulinarske sposobnosti, uz pomoć pare, senzora i vakuuma.

Korištenje pare za profesionalne rezultate

Electrolux pećnica 900 SteamPro s tehnologijom Steamify® upotrebljava paru kako bi vam pružila vrhunske rezultate. Koristi se vrlo lako, jednostavno unesite temperaturu na kojoj biste inače pripremili jelo, i pećnica će odraditi ostalo. Automatski podešava postavke pečenja i priprema vaše jelo parom do savršenstva, za sočniju i ukusniju hranu. Ne morate se brinuti hoćete li dodati malo ili puno pare za kuhanje jer Electrolux Steamify® pećnice same prepoznaju koliko je pare potrebno za najfinije rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Electrolux
Image
Foto: Electrolux

Izvor: Electrolux 

Ali zašto uopće kuhati uz pomoć pare? Zbog zdravlja ili zbog okusa? Odgovor je – oboje. Kada kuhate na pari vaša hrana ostaje sočnija, što smanjuje količinu ulja i masti koje biste inače trebali koristiti. Kuhanje na pari je izvrstan način da sačuvate i okuse namirnica, ali i hranjive sastojke iz vaše hrane. Electrolux tehnologija kuhanja na pari će vam pomoći da se vaša jela kuhaju na konstantnoj temperaturi i da se ne isuše ili da ne zagore. Tako ćete dobiti idealno pečeno, zdravo, ukusno i sočno jelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sous Vide tehnika za intenzivnije okuse

Electrolux pećnice omogućuju vam pripremu i Sous Vide tehnikom, odnosno u vakuumu. Hrana se najprije stavi u posebnu vrećicu i vakuumira te se jednostavno stavi u pećnicu. Kuhanje u vakuumu, sa Sous Vide tehnikom omogućava da svaki sastojak maksimalno dođe do izražaja. Svi sastojci ostaju sočni jer tekućina i sokovi ne izlazi iz vrećice, a rezultati su vrhunski.

Vaši obroci sada mogu doseći savršenstvo, kao da su pripremljeni u vrhunskom restoranu. Sous Vide tehnika kuhanja precizno reguliranim temperaturama jednostavno postiže ukusno jelo. Hermetički zatvorene vrećice poboljšavaju ukuse dok para zadržava okus i hranjive tvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Electrolux
Image
Foto: Electrolux

Izvor: Electrolux 

Senzor omogućuje idealno pečenje svaki put

Electrolux 800 AssistedCooking pećnica pruža vam izbor načina pečenja. Na zaslonu pećnice izaberite namirnicu koju pripremate, kao i njezinu veličinu i vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim će vaša Electrolux AssistedCooking, koji je poput vašeg osobnog asistenta u kuhinji, odabrati idealnu temperaturu, odraditi posao, ali i automatski isključiti pećnicu kada je jelo gotovo. Electrolux 700 Sensecook pećnica ima senzor za hranu koji prati temperature u središtu vaših namirnica. Veliki komadi mesa koji se dugo peku, lako se mogu isušiti ili ostati nedovoljno pečeni ako ne pratimo temperaturu središta namirnice.

Zato je Electrolux osmislio Sensecook pećnicu sa sondom za hranu. Uz pomoć sonde koju ubodete u vašu namirnicu, pećnica prati temperaturu središnjeg djela mesa i omogućava vam postizanje idealnih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaša pomoć u kuhinji

Funkcija brzog zagrijavanja pomoći će vam da uštedite vaše vrijeme. Pećnica je spremna za pečenje kada i vi, tako da ju ne morate čekati. Vrijeme prethodnog zagrijavanja kraće je u usporedbi s konvencionalnim zagrijavanjem, kako biste te dodatne trenutke mogli pretvoriti u nezaboravna jela.

Kada se pak nalazite u kuhinji, EXCite+ dodirni zaslon pružit će vam stručnu pomoć. Intuitivno korisničko iskustvo, veća kontrola nad pećnicom i odabir kategorija hrane. Jela će biti savršeno pripremljena jer u izborniku birate željene postavke kuhanja koje vam pećnica nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pećnica više nije samo aparat u vašoj kuhinji, nego vaš pomagač u pripremi vrhunskih jela. Uz naprednu tehnologiju osmišljenu kako bi vam olakšala svaki korak u pripremi hrane, Electrolux vam omogućuje uštedu vremena, bezbrižno kuhanje i što je najvažnije, ukusna i zdrava jela.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo