SVI SU POZVANI /

Park Maksimir domaćin međunarodne manifestacije za osobe starije dobi - 'Maksimirske jeseni'

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Za sve je sudionike tradicionalno organiziran besplatan ručak i posjet Zoološkom vrtu

16.9.2019.
16:10
Tomislav Miletić/Pixsell
VOYO logo

Međunarodna manifestacija za osobe starije životne dobi, "XVI. Maksimirske jeseni" održat će se u utorak, 17. rujna u zagrebačkom parku Maksimiru.

Riječ je o tradicionalnoj sportsko-rekreacijskoj, kulturno- umjetničkoj i zdravstveno-preventivnoj manifestaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od tisuću umirovljenika imat će priliku sudjelovati u kulturno-umjetničkom programu, a svi su pozvani da se pridruže brojnim zdravstveno-preventivnim pregledima kao što su mjerenje krvnogtlaka, pregled vida i sluha, izvijestili su iz Grada Zagreba.

Nastupit će brojna umjetnička društva iz cijele Hrvatske, bit će organizirano i natjecanje u slikanju te brojne kreativne radionice. Održat će se  i izložba likovnih uradaka nastalih u sklopu manifestacije kao i Jutro poezije u paviljonuJeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu programa umirovljenici će se moći natjecati u ribolovu, boćanju i šahu, a četiri discipline bit će organizirane i na stazi zdravlja. Za sve je sudionike tradicionalno organiziran besplatni ručak i posjet Zoološkom vrtu.

Manifestacija se realizira u suradnji i partnerstvu javnihustanova koje djeluju na području Gradske četvrti Maksimir i Grada Zagreba. Pokrovitelj Maksimirskih jeseni je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo