ČUDO U KAŠINI /

Ovu nadstrešnicu Zagreb je platio 150 tisuća kuna! Predsjednik MO: 'I mi smo ostali u šoku'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Miljenko Bertović, predsjednik Mjesnog odbora Kašine i član stranke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, objasnio je na Facebooku da ni on nije zadovoljan kako je ispao ovaj projekt

16.11.2020.
11:15
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Za limenu nadstrešnicu izrazito neuglednog izgleda u Kašini Grad Zagreb je izdvojio čak 150 tisuća kuna, pišu 24 sata

Nadstrešnica površine 38 kvadrata postavljena je uz već postojeću betonsku pozornicu i to uz objekt Mjesnog odbora Kašine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenko Bertović, predsjednik Mjesnog odbora Kašine i član stranke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, objasnio je na Facebooku da ni on nije zadovoljan kako je ispao ovaj projekt u kojem je gotovo četiri tisuće kuna plaćen kvadrat lima. 

On se o svemu oglasio na svojem Facebook profilu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovih dana digla se prašina o izgledu vanjske pozornice ispred društvenog doma u Kašini i to s razlogom.
Ovim putem info o statusu istog.

Naime , projekt vanjske pozornice bio je predložen još u prošlom sazivu MO-Kašine i župnika Matije Pavlakovića da bi je izgradili do proslave obljetnice 800 godina župe Kašina. Iako se ona nije uspjela izgraditi u prošlom sazivu MO Kašine i dalje je podržan taj projekt te je odobren od strane GČ Sesvete i Grada Zagreba. 

Ovakav izgled je razlog legalnog puta gradnje te nedovoljne koordinacije između projektanta i nas - predstavnika mjesta. Projekt smo vidjeli tek kad je izvođač došao na izvršenje radova te ostali u šoku, tako da opravdavamo neke od vaših komentara. 

Daljnji tijek. MO Kašina je odmah reagirao sa sazivom hitnog sastanka s pročelnicom mjesne samouprave , GČ Sesvete , projektantom , nadzorom i izvođačem te ukazali na problematiku i potrebu HITNE nadopune projekta ,tj. natkrivanje cijele pozornice. Sve gore navedene strane su se složile s istim te je dobivena suglasnost župnika da možemo graditi do granice župnog zemljišta kako bi pozornica mogla biti u cijelosti pokrivena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj fazi ide doprojektiranje te proširenje i natkrivanje vanjske pozornice u cijelosti. Sukladno s vremenskim okolnostima radovi bi trebali biti završeni u toku ove godine", napisao je Bertović na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo