IGRAČ ZA VELIKE STVARI / Ovom Španjolcu se doista treba nakloniti!

Image
Foto: Pixsell

Iako je Hrvatska u obrani odradila ogroman posao i neutralizirala španjolski 'tika-taka' nogomet, jedan je Španjolac stvarao velike probleme 'Vatrenim'a dokazavši da je danas jedan od najboljih veznih igrača na svijetu.

19.6.2012.
11:15
Pixsell
VOYO logo

Njegovo je ime Andrés Iniesta Luján, član je Barcelone i proizvod njezine čuvene nogometne akademije La Masia. Na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, po mnogima, najbolji je španjolski nogometaš i čovjek o čijoj će inspiraciji ovisiti koliko će daleko 'Furija' dogurati.

U nedostatku pravog učinka sjajnog Xavija, koji ima velikih problema s ozljedom, Iniesta je preuzeo sve konce igre španjolske reprezentacije, a pokazao je to i u susretu s Hrvatskom koja je u obrani odradila ogroman posao te uspjela neutralizirati španjolski 'tika-taka' nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Nažalost, jedno savršeno točno utrčavanje spomenutog Inieste i njegova asistencija Jesusu Navasugurnuli su 'Vatrene' u poraz, pokazavši da je 28-godišnji nogometaš Barcelone doista igrač za velike stvari.

Sjetimo se samo pogotka odluke Chelseaju u polufinalu Lige prvaka 2009. ili pobjedničkog gola u finalu Svjetskog prvenstva 2010. protiv Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

U video prilogu pogledajte kako je Iniesta odigrao protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo