kasno vitez na požarište stiže /

Ovo nisu istine: Reiner ispred Markove crkve s blagim osmijehom na licu danas poručio da je primio vijest da se u dijelovima Dalmacije posljednja dva dana odvija drama

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što se u ova dva dana mobilizirala cijela Hrvatska, oglasio se Reiner i poslao 'važnu' poruku

18.7.2017.
9:53
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik Sabora i hrvatski političar Željko Reiner danas je svojom jutrašnjom objavom na Twitter i Facebook profilu šokirao cijelu Hrvatsku, ali u jednu ruku zorno pokazao na koji način djeluju mnogi, naravno čast iznimkama, hrvatski političari.

Tako je Reiner na Facebooku objavio svoju fotografiju na kojoj ima blagi smiješak i smirujući izraz lica, a fotografirao se ispred Crkve sv. Marka. No, njegov post je u najmanju ruku šokantan jer dolazi dva dana nakon što se vatrogasci i stanovnici Dalmacije lavovski bore s vatrenom stihijom, a ostatak hrvatskih građana s bojazni i nevjerojatnim ponosom već dva dana gleda i moli za na naše heroje. Pritom su se u borbu i pomoć Dalmaciji uključili građani iz cijele Hrvtaske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Reiner napisao: "Sa tugom i bolom sam primio vijest da se u dijelovima Dalmacije posljednja dva dana odvija drama s vatrenom stihijom. Naime, prema gruboj procjeni, u požarima koji su već 27 sati aktivni na potezu od Omiša do Splita gdje je vatra ugrozila i sam grad, progutano je 4500 hektara guste borove šume, niskog raslinja i maslinika, izgorjelo je nekoliko kuća, gori kod Šibenika. Iskreno se suosjećam sa svim građanima kojima je ova strahota nanijela emocionalnu i materijalnu štetu u nadi da se zahvaljujući našim hrabrim i požrtvovnim vatrogasnim, vojnim i policijskim snagama ova pogibelj uskoro biti obuzdana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike