OVO JE PREDIVNO: / Dio viška novca prikupljenog za Milu Rončević ide malenoj Nori, obitelji na račun sjelo više od 800.000 kuna

Image
Foto: Pixsell/Facebook

Taj novac dovoljan je za godinu dana terapije. Ovo je Nori šansa da prohoda

27.4.2019.
21:59
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Iz humanitarne akcije za malenu Milu Rončević, u Zakladi Nora Šitum ostalo je oko pet milijuna kuna. Od tog novca Zaklada je 811.600 kuna prebacila petogodišnjoj Nori Kursebanj koja boluje od spastične cerebralne paralize.

"Naša Norica prije četiri dana napunila je 5,5 godina pa smo joj kupili tortu da proslavimo. Kako je dan odmicao, razloga za slavlje bilo je sve više. Tog popodneva 24. travnja stigao nam je najljepši poklon u obliku e-maila od kojeg smo umalo pali u nesvijest", rekla je za 24sata, Zagrepčanka Martina Bionda, majka male Nore koja ima stopostotnu invalidnost donjih ekstremiteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj iznos dostatan bit će dostatan za godinu dana njezinih terapija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tih riječi kojima dovoljno možemo zahvaliti svim dobrim ljudima koji su pomagali malenoj Mili, pa tako pomogli i nama Evo i sad se sav ježim. Mi kroz šest humanitarnih akcija ne bismo uspjeli prikupiti toliki novac. U dvije akcije prikupili smo oko 200.000 kuna, zahvaljujem zaista svima koji su nam pomogli. Ali terapije su izrazito skupe, za tri mjeseca u Poliklinici Glavić i Polovina treba nam oko 150.000 kuna. Taj novac trebala bi osigurati država, ali nije, pa smo primorani moliti pomoć kako bismo pomogli svom djetetu", kaže Norin tata, Denis Kursebanj.

Nora je do sada prošla dva ciklusa terapija od kojih je svaki trajao po tri mjeseca. Neka djeca, kaže Norina mama, prohodaju nakon petog ciklusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno ti bilo malena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo