OVAJ HRVATSKI GRAD INOZEMNIM ULAGAČIMA POSTAJE SVE ATRAKTIVNIJI: / Poznati lanac pokazao je interes; 'to bi moglo sve promijeniti'

Image
Foto: Pixsell

Hotel bi trebao biti izrađen na mjestu nekadašnje ambulante, obzirom na to da je prostor neiskorišten otkako je izgrađen Dom zdravlja

2.8.2020.
17:16
Pixsell
VOYO logo

Već u rujnu na lokaciji nekadašnjeg mlina i pekare u Delnicama trebao bi niknuti poslovno-trgovački centar, za sredinu listopada najavljeno je otvaranje novouređene Gradske knjižnice koja je već gotova, a ako je vjerovati obećanjima Vlade RH, sljedeće će godine sigurno biti dovršen veliki Dom umirovljenika.

No ono što bi moglo trajno i drastično promijeniti vizuru, ali i funkciju najvišeg grada u Hrvatskoj je ozbiljan interes stranih investitora zahvaljujući kojima bi već sljedeće godine u Delnicama trebao niknuti hotel koji će biti dio svjetski poznatog američkog hotelskog lanca Marriott, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu ambulante

Hotel bi trebao biti izrađen na mjestu nekadašnje ambulante, obzirom na to da je prostor neiskorišten otkako je izgrađen Dom zdravlja.

Već prije 10-ak godina se razgovaralo o izgradnji hotela te su Delnice i Primorsko-goranska županija te Goranski sportski centar potpisali sporazum prema kojem bi se trebao napraviti hotel namijenjen prvenstveno sportašima. No grad je odustao, prvenstveno zbog nedostatka kadrova za upravljanje takvim hotelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj potez bi se na koncu mogao višestruko isplatiti, jer s hotelom iz poznatog svjetskog lanca, Delnice bi dodatno iskočile na turističkoj karti Hrvatske, ali i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo