TEŠKO SMO POBJEDIVI / Otto Barić: 'Čačić je jako hrabar, ja nikad ne bih napravio to što je on učinio'

Spektakularnu pobjedu Hrvatske nad Španjolskom u RTL-u Danas smo prokomentirali s bivšim izbornikom Vatrenih Ottom Barićem

22.6.2016.
19:08
VOYO logo

Spektakularnu pobjedu Hrvatske nad Španjolskom u RTL-u Danas smo prokomentirali s bivšim izbornikom Vatrenih Ottom Barićem.

Kako biste ocijenili snagu ove momčadi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedna vrlo snažna momčad. Daleko snažnija nego su svi mislili. Prvo, to je jedno izvanredno povjerenje igrača međusobno i prema treneru. Izvrsno vodstvo i mislim da smo snažni i teško pobjedivi".

Vi i gospodin Čačić ste dugogodišnji prijatelji. Kako ste onda doživjeli izjavu treće kolege da imamo 11 Ferrarija, a da ih vodi jedan 'fićo'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su to malo čudne izjave, ali treba čestitati Čačiću jer nije reagirao na te izjave. On radi svoj posao vrlo ozbiljno, vrlo dobro. Mislim da nitko ne bi bolje postavio stvari do sada. Ne želi ulaziti u te polemike s drugim ljudima koji katkad zaboravljaju da su njegovi kolege".

Koliko je važna ta stabilnost izbornika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo važna. On je dobio tu najvažniju utakmicu, međutim, nije u nebu. On je skroman, jednostavan i to prenosi na igrače. Mislim da nam takav vođa treba".

Imao je hrabrosti uvesti nekoliko mladih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je hrabrost. Moram biti iskren, ja sam često riskirao, ali ovo ne bih nikad učinio. A takav rizik je urodio plodom jer vjeruje u svoje igrače, a i oni vjeruju u njega", rekao je Barić.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo