IZ ILOKA OTIŠAO U VINKOVCE / Otkriveno gdje i s kim je Banožić bio dan prije tragične nesreće: Vozio je terenac vrijedan više od 7000 eura

Image
Foto: Vinkulja/Armin Durgut/PIXSELL

Ministar je vozio svoj terenac Nissan Terrano 2,7 TD Wagon iz 2003. godine koji mu služi za odlazak u lov

11.11.2023.
11:37
Vinkulja/Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Ministar obrane Mario Banožić jutros je sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Kako se doznaje, ministar je išao u lov. Navodno se prilikom pretjecanja, a uslijed guste magle, zabio sa svojim automobilom u kombi.

Image
PRIZORI UŽASA /

Pogledajte mjesto tragedije: Banožić je zadobio teške ozljede u sudaru s kombi vozilom

Image
PRIZORI UŽASA /

Pogledajte mjesto tragedije: Banožić je zadobio teške ozljede u sudaru s kombi vozilom

Ministar je vozio svoj terenac Nissan Terrano 2,7 TD Wagon iz 2003. godine. Procijenio ga je na vrijednost nešto višu od 7.000 eura iako se se slični polovni automobili mogu naći i jeftinije. Radi se o automobilu starom 20 godina, a ministar ga je zadržao da mu služi za odlazak u lov, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ministar je jučer obilazio svoju rodnu županiju. Prvo je bio u Iloku, a zatim u Vinkovcima.

Obilazio svoju županiju

U Iloku je bio na 30. obljetnici Vukovarsko-srijemske županije i blagdana Sv. Martina biskupa-zaštitnika Vukovarsko-srijemske županije. "Svega smo nekoliko dana pred obilježavanje obljetnice pada Vukovara. Žrtva Vukovara i ono što ovaj grad simbolizira za hrvatski narod, zaslužuje naše duboko poštovanje i pijetet. To je dan koji pripada cijeloj hrvatskoj državi, taj dan pripada hrvatskom narodu. To je dan kada Hrvatska ponosno odaje počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, kada u tišini suosjeća s obiteljima poginulih i nestalih", rekao je ministar jučer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je s ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom te gradonačelnikom Vinkovaca Ivanom Bosančićem obišao radove na adaptaciji budućeg Doma hrvatskih branitelja u Vinkovcima. "Želio bih da ovakva mjesta poput Doma hrvatskih branitelja u Vinkovcima budu mjesta okupljanja, mjesta čuvanja uspomena i ponosa na sve što su naši ljudi, naši branitelji dali za slobodu Slavonije i Hrvatske. Nikada nećemo izgubiti iz vida kako su upravo hrvatski branitelji naš štit, oni koji su osigurali i opstanak i sadašnjost i budućnost Hrvatske" , prenijelo je ministarstvo njegovu izjavu, a piše 24sata

POGLEDAJTE VIDEO: Prometna nesreća na A3, auto se prevrnuo na krov

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo