RTL NA LAŽNOJ SVADBI /

Otkrivamo detalje sa svadbe: Tko je dobio čast svirati za uzvanike, a tko ih nahraniti? 'Ovo je prvi put da nam se ovako nešto desilo'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Večeras radimo jednu klasičnu hrvatsku svadbu, jedino fale mladenci. Imamo bogatu večeru i bend koji će cijelu večer uveseljavati, rekla je Žakline Troskot

15.5.2021.
22:19
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

U Golf Klubu Riverside u večernjim satima počela je prva svadba" u sklopu drugog pilot projekta s javnim okupljanjima, pomoću kojih će se testirati širenje zaraze koronavirusom. Na svadbi sudjeluju ljudi koji su u jednoj od tri kategorije; oni koji su cijepljeni s obje doze, testirani i osobe koje su već preboljele COVID-19 u posljednjih šest mjeseci.

''Svi uzvanici se obavezali da će sljedeći tjedan u HZJZ na testiranje. Očekujemo brzo rezultate projekta. Večeras radimo jednu klasičnu hrvatsku svadbu, jedino fale mladenci. Imamo bogatu večeru i bend koji će cijelu večer uveseljavati'', kazala je Žakline Troskot iz Nezavisne udruge ugostitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
pilot projekt /

FOTO/VIDEO Imamo prve fotografije i i video sa svadbe bez maski koja se održava u Zagrebu

Image
pilot projekt /

FOTO/VIDEO Imamo prve fotografije i i video sa svadbe bez maski koja se održava u Zagrebu

Vlasnik cateringa zaduženog za hranu pak, slaže se da je ovo važan događaj za industriju. ''Pokazat ćemo da osim hrane i pića nudimo i sigurnost. Očekujemo relaksaciju mjeru krajem svibnja, početkom lipnja. Ovo događanje nije samo za svadbe, hoćemo dokazati i da poslovni događaji mogu proći u sigurnosti'', rekao je Jurica Protić.

''Jako smo ponosni što smo sudionici jedinstvenog događaja. Band Prava stvar postoji već 20 godina, ovo je prvi put da nam se ovako nešto desilo. Ni u snu nismo sanjali. Večeras će biti ludo i nezaboravno. Bit će i vlakića'', rekao je frontmen benda Dalibor Medvedec koji sve sudionike večeras uveseljava svirkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tatjana Nemeth Blažić iz HZJZ-a podsjeća da popuštanje mjera, ipak ovisi o brojnim čimbenicima. ''Ne samo pilot projektima, ali ovo je prvi korak. Epidemiološku situaciju treba uzeti u obzir i gledati kako će se brojevi kretati'', kazala je Nemeth Blažić. 

''Ponosan da se družim s brojnim prijateljima i to bez maske. Želim da se vrati vrijeme prije ove nesreće koja nas je snašla. Ja sam prebolio bolest, ali nisam bio na respiratoru, ali ovo je poruka da se cijepite, da se dobije covid putovnica i da krenu koncerti'', poručio je dr. Damir Eljuga.

Ograničenja nema ni u jelu ni piću, nema maski, nema distance. Ograničenja nema ni što se tiče uzvanika kojih je više od 130.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo