Ukrali joj 2 bicikla, sad je i ona možda kupila ukradeni

Iako osječka policija u subotu nije prodavala bicikle po principu 'tko prvi njegova djevojka' nego provodeći aukciju, čak 60 bicikala našlo je nove vlasnike. No, tu aukcijama nije kraj!

30.4.2012.
13:01
VOYO logo

Policijska uprava osječko-baranjska u svom je dvorištu u subotu prodala čak 60 bicikala, koji su nekome ukradeni, a vlasnici ih nisu tražili. Među brojnim kupcima bila je i Marija iz http://danas.net.hr/specijal/osijek.

"Do sada su mi ukrali dva bicikla. Malo je čudno što sada pokušavam kupiti bicikl koji je također možda nekome ukraden, ali ovo je jedini način da si priuštim novi", prokomentirala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prodaja koja se odvijala u subotu bila je drugačija od onih ranije. Naime, prije su se bicikli prodavali po cijeni između 10 i 100 kuna, dok su sada cijene bile daleko više. I to zato što se nije kupovalo po principu tko prvi njegova djevojka, nego u obliku aukcije.

Zbog starih vlasnika obavezno čuvanje računa

Tako je bicikl Felt Cruiser prodan za 1.800 kuna, dok je cijena rame bicikla marke Ghost dostigla cijenu od čak 2.000 kuna. Plaćalo se na licu mjesta, a kupcima je savjetovano da čuvaju račune kako ne bi bilo eventualnih problema u slučaju da prvi vlasnici bicikala prepoznaju svoje vozilo kod njih, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, građani tvrde da nisu svi bicikli čije su slike objavljene na web stranici policije bili u prodaji. Činjenica je to, kažu u policiji, ističući kako prvo moraju organizirati prepoznavanje bicikala za eventualne vlasnike, te da će ih potom ponuditi na nekoj od idućih aukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo