puni optimizma /

Opće veselje na relaciji Ljubljana Zagreb: navijači iz Slovenije stigli na utakmicu s Makedonijom

I dok je reprezentacija Slovenije još jučer doputovala do Zagreba, vlak s njihovim navijačima stigao je danas uoči utakmice s Makedonijom

13.1.2018.
19:07
VOYO logo

Opće veselje na relaciji Ljubljana Zagreb. Slovenski navijači nešto iza podneva uputili su se u glavni grad Hrvatske, naravno, puni optimizma, jer večeras njihova reprezentacija igra protiv Makedonije.

Na utakmicu u Zagreb uputilo se nekoliko tisuća Slovenaca, a s Hrvatskom će se, kažu, kad-tad susresti. Da su Slovenci vatreni navijači, dokaz je najmanje 2.000 kupljenih ulaznica za svaku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se sretnemo poslije u polufinalu s našim najboljim susjedima pa onda vidimo da nam pokušate vratit ono što smo vam mi posudili!", poručili su navijači koji su se na utakmicu uputili s cijelom obitelji.

Nije ni čudo da vlada ovakva euforija, osobito kad se igra u Hrvatskoj, a ne skrivaju ni želju da se sretnu sa Čupićem, Horvatom i ekipom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo Hrvatskoj prošle godine uzeli su broncu na Svjetskom prvenstvu, Slovenci se očito pripremaju za novi veliki sportski uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo